Por Francis Roger
#47538
Nog twee modellen maken het [Enlace oculto para invitados. Registrese para ver este enlace!] videospelpakket van de Puma 90, we hebben de Disc Blaze al gezien, en de First Round EX, hier zijn twee Puma Suedes uit hetzelfde pakket. Het grijze en oranje paar heeft een voering van groen en zwart met een Tetris bakstenen patten. De frisse kleur van het bot en aqua heeft een gele voering met een 90'-spelpatroon. Beide worden geleverd met ding B-Boy veters. Ze zijn verkrijgbaar bij Flauge, maar zouden binnenkort andere retailers moeten raken. Via Hypebeast

De dikke tussenzool van het witte paar heeft een combinatie van wit, bruin en zeil, terwijl het zwarte paar kiest voor een volledig verduisterde look met zijn effen kleur. Beide iteraties worden aangevuld met ingeslagen merk op de tong en hiel, en een set tonale veters. Als deze tonale papa schoenen je prikkelen, kun je ze toevoegen aan je collectie voor $ 120 wanneer ze op 9 augustus bij Puma-winkels zoals SNS verschijnen. Op 2 [Enlace oculto para invitados. Registrese para ver este enlace!] augustus bracht de Puma Thunder Desert in twee eenvoudige kleurenschema's voor de dames uit die gebruik maakte van de complexe gelaagdheid van de sneaker om een semi-luxe ogende schoen te maken.

Nu zijn de mannen klaar om aan de actie deel te nemen met twee nog eenvoudiger uitvoeringen van de derde [Enlace oculto para invitados. Registrese para ver este enlace!] toevoeging aan de Puma Thunder-familie door middel van twee tonale aanbiedingen - het ene wit en het andere zwart. Terwijl het donkerder van deze twee variëteiten uniform blijft, gebruikt het witte paar crème en zeil voor een iets meer gedetailleerde look. Net als de vorige twee paar, komen deze woestijnen gekleed in een aantal materialen, van hun geschubde middenvoet-vormstrepen tot de eerder genoemde gelaagdheid die zowel suède als luxe leer oproept voor een meer complexe look. Fans die een paar willen ophalen op hun releasedatum van 9 augustus, moeten onze gedetailleerde lijst met waar te kopen hieronder bekijken en ons vertellen in welke kleur je [Enlace oculto para invitados. Registrese para ver este enlace!] geïnteresseerd bent.

De Thunder-serie van Puma blijft een van de meest populaire lijnen die het Duitse merk Sportswear momenteel produceert, waardoor een van de beste esthetiek wordt gecreëerd die de papaschoenenmarkt te bieden heeft. De derde iteratie - de Puma Thunder Desert - dient als exclusieve optie voor vrouwen met gelaagdheid op meerdere niveaus en ongelooflijk unieke kleurblokkeermogelijkheden. Op 2 augustus zullen nog twee uitvoeringen van de Desert bij retailers worden uitgebracht in voornamelijk tonale kleurenschema's. Vrouwelijke fans zullen hun keuze hebben tussen een romige versie van Vachetta Tan en een variëteit die geschikt is voor warm weer. Neem een gedetailleerde kijk op elke onderstaande optie, evenals onze lijst met waar te koop, die zal worden bijgewerkt met links voor en na de drop.

De normaal kleurrijke Puma Thunder-serie - een set lifestyle-schoenen geïnspireerd op de klassieke McQ Tech Runner - is geschikt voor een volledige papaschoen met twee ingetogen tonale uitvoeringen op de Puma Thunder Desert: een wit / zeil en een zwart / zwart. Dit nieuwe Desert-duo biedt een combinatie van nubuck, leer en suede met gedempte slangenhuiddetails die aankomen op de vormstreep, hiel en onderkeel voor een gedempte - maar toch luxueuze - aanraking. De dikke tussenzool van het witte paar heeft een combinatie van wit, bruin en zeil, terwijl [Enlace oculto para invitados. Registrese para ver este enlace!] het zwarte paar kiest voor een volledig verduisterde look met zijn effen kleur.

Terwijl het donkerder van deze twee variëteiten uniform blijft, gebruikt het witte paar crème en zeil voor een iets meer gedetailleerde look. Net als de vorige twee paar, komen deze woestijnen gekleed in een aantal materialen, van hun geschubde middenvoet-vormstrepen tot de eerder genoemde gelaagdheid die zowel suède als luxe leer oproept voor een meer complexe look. Fans die een paar willen ophalen op hun releasedatum van 9 augustus, moeten onze gedetailleerde lijst met waar te kopen hieronder [Enlace oculto para invitados. Registrese para ver este enlace!] bekijken en ons vertellen in welke kleur je geïnteresseerd bent.